Los Angelesin ja Mijasin residenssien haku on käynnissä 9.5. klo 10 saakka

Muusikkojen liiton uudet Mijasin ja Los Angelesin residenssit ovat jäsenistön haettavana maanantaihin 9. toukokuuta klo 10 saakka. Mijasin residenssiin on haettavana viikot 35–52 ja Los Angelesin residenssiin viikot 27–52. Molemmat residenssit soveltuvat työskentelyyn, harjoitteluun sekä verkostoitumiseen.

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Voit hakea molempia residenssejä mutta huomioithan, että sinun tulee lähettää kummastakin residenssistä oma hakemus. Et siis voi hakea molempia residenssejä samassa sähköpostissa.

Los Angeles

In English >

Los Angelesin Beachwoodissa sijaitseva residenssi on suunnattu Suomessa ja Tanskassa toimiville musiikin esittäjille ja tekijöille. Residenssissä on mahdollisuus pohjoismaiseen ja mannertenväliseen yhteistyöhön sekä verkostoitumiseen, ja Los Angeles tarjoaa hyvät mahdollisuudet verkostoitumiseen musiikkialan toimijoiden kanssa. Residenssiä voi käyttää harjoitteluun, musiikin tekemiseen tai muuhun työskentelyyn. Kohteen järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät ja Tanskan musiikintekijöiden järjestö DPA. Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hankkeelle tukea.

Lue lisää Los Angelesin residenssistä ja hae >

Mijas

Muusikkojen liiton Mijasin residenssissä on kaksi kalustettua huoneistoa Espanjan Aurinkorannikon läheisyydessä, Mijas Pueblon rinteillä.

Residenssi sijaitsee rauhallisella alueella palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Kohde soveltuu erinomaisesti sekä omaa rauhaa edellyttävään työskentelyyn, alueeseen ja sen kulttuuritarjontaan tutustumiseen että rentoutumiseen. Asukkaat voivat olla yhteydessä paikalliseen musiikkiammattilaisten verkostoon.

Lue lisää Mijasin residenssistä ja hae >