Lontoon residenssin haku käynnissä 25.4. saakka

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa. Vuoden 2022 viikkojen 27–52 haku alkaa torstaina 14.4. klo 10.00 ja päättyy maanantaina 25.4. klo 10.00. Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei huomioida arvonnassa.

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Jos hakijalla tai mukaan lähtevällä jäsenellä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan. Yhtä lailla jäsenmaksujen tulee olla kunnossa matkustusajankohtana.

Varustelu

Residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Pinta-ala on noin 150 neliömetriä neljässä kerroksessa. Makuuhuoneita on viisi ja makuupaikkoja 10 hengelle. Lisäksi huoneistossa on vuodesohva tarvittaessa 11.:lle hengelle. Alakerrassa on olohuone sekä ruokailuhuone/keittiö. 2. kerroksessa on sisääntuloaula, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone/wc. 3. kerroksesta löytyy wc/suihku sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on työnurkkaus ja 4. kerroksesta makuuhuone. Alakerrasta on pääsy takapihalle, missä on pihasauna.

Alakerran olohuoneessa on flyygeli, joka on ns. silent-malli, eli sillä voi soittaa myös kuulokkeita käyttäen esim. yöaikaan. Ylimmässä kerroksessa on sähköinen työpiste, jossa on MIDI/USB-koskettimisto, 27 tuuman tietokonenäyttö, mikseri ja Genelec-aktiivikaiuttimet. Käyttäjä tuo oman kannettavan tietokoneen.

Olohuoneessa on suuri taulutelevisio ja 5.1-äänijärjestelmä. Keittiössä on jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, paahdin, astianpesukone ja perusastiasto sekä ruoanlaittovälineet. Alakerrasta löytyy myös kuivaava pyykinpesukone.

Huoneistossa voi soittaa ja harjoitella kuten asuinhuoneistossa yleensä, eli kohtuudella ja naapurit huomioon ottaen.

Lue lisää ja hae >