Lontoon residenssihaku on auki

Lontoon Fulhamissa sijaitsevan residenssin vuoden 2022 residenssiviikkojen 1–26 haku on käynnissä maanantaihin 22.11. klo 10 saakka.

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Nelikerroksisen residenssin pinta-ala on noin 150 neliömetriä.

Hakemus

Hakemukset vain sähköpostitse (ei liitetiedostona) osoitteeseen sml@muusikkojenliitto.fi ilmoitettuna hakuaikana. Otsikkoon kirjoitetaan ”Lontoon residenssi 2022”.

Viestissä on ilmoitettava residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse liiton jäsenestä vai perheenjäsenestä. Viestissä on ilmoitettava, onko hakija vieraillut liiton residensseissä aiemmin.

Haettavat viikot ilmoitetaan viikon järjestysnumerolla (1–26), ei päivämäärinä. Hakemuksessa voidaan toivoa useampia mahdollisia viikkoja toivotuimmuusjärjestyksessä; jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Kukin viikko myönnetään sen arvonnassa saaneelle, ja jäsen voi saada yhden viikon mittaisen vuokrajakson. Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lue lisää Lontoon residenssistä ja hae residenssiviikkoa >