Tule seuraamaan Normikriittisen johtajuuden konferenssia 8.–9.2.

Kulttuuria kaikille -palvelun järjestämässä Normikriittisen johtajuuden konferenssissa 8.–9. helmikuuta 2023 analysoidaan kriittisesti pohjoismaisuuteen ja pohjoismaiseen poikkeuksellisuuteen liittyvää retoriikkaa. Englanninkieliseen konferenssiin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta ohjelmaa voi seurata verkkolähetyksen kautta.

Kuinka voimme toimia muutoksen tekijöinä ja purkaa syrjiviä normeja, normatiivisia rakenteita ja hierarkioita taide- ja kulttuurialalla? Mitä normikriittinen johtajuus tarkoittaa eri tilanteissa ja konteksteissa?

8.–9. helmikuuta 2023 järjestettävän Norm Critical Leadership. Challenging Norms and Nordic Exceptionalism -konferenssin tavoitteena on analysoida kriittisesti pohjoismaisuuteen ja pohjoismaiseen poikkeuksellisuuteen liittyvää retoriikkaa. Avoimuus, yhdenvertaisuus, tasa-arvo sekä kestävä kehitys nähdään pohjoismaisten yhteiskuntien, pohjoismaisen yhteistyön ja pohjoismaisen poikkeuksellisuuden perustana. Kuitenkin nämä myönteiset kertomukset usein sivuuttavat sen, että yhteiskunnissamme sekä taide- ja kulttuurialoilla on myös epäoikeudenmukaisia rakenteita.

Ilmoittautuminen konferenssiin on päättynyt, mutta ohjelmaa voi seurata verkkolähetyksen kautta:

Keskiviikko 8. helmikuuta klo 10:00–16:30 >
Torstai 9. helmikuuta klo 9:00–17:00 >

Konferenssi on englanninkielinen. Lisäksi striimissä näkyy tulkkaus kansainväliselle viittomakielelle.

Konferenssin ohjelma (englanniksi) >
Konferenssin verkkosivu (englanniksi) >

Konferenssin järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu >