Liiton jäsenille tarjolla vapaalippuja sävellys- ja sovituskilpailun finaalikonserttiin

Vantaan Viihdeorkesterin järjestämä Markku Johansson sävellys- ja sovituskilpailu on loppusuoralla. Muusikkojen liiton jäsenille on tarjolla vapaalippuja maanantaina 17. syyskuuta järjestettävään finaalikonserttiin.

Vantaan Viihdeorkesterin järjestämään Markku Johansson sävellys- ja sovituskilpailuun lähetettiin 76 kilpailuteosta ympäri maailmaa, ja erityisesti suomalaisten nuorten säveltäjien osaaminen on noussut esille esikarsinnassa.

Vantaan Viihdeorkesteri tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille mahdollisuuden päästä maksutta seuraamaan sävellys- ja sovituskilpailun finaalikonserttia Kulttuuritalo Martinukseen Vantaalle maanantaina 17.9.2018 klo 19.

Ilmoittaudu perjantaihin 14. syyskuuta mennessä tämän linkin kautta. Kutsu on kahdelle, joten täytäthän myös toisen osallistujan tiedot. Tietoja käytetään ainostaan tämän tilaisuuden valmisteluun. Ilmoittautumislinkki sulkeutuu, kun vapaalippuja ei enää ole jäljellä.