Kevään 2023 harjoitustilat varattavissa

Keski-Helsingin musiikkiopiston ja Eiran Musiikkikoulun kevätkauden 2023 harjoitustilat ovat Muusikkojen liiton jäsenten varattavissa.

Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Eiran Musiikkikoulun ja Keski-Helsingin musiikkiopiston tiloja harjoituskäyttöön koulujen aukiolopäivinä. Harjoitustilat soveltuvat harjoitteluun akustisilla soittimilla sekä esimerkiksi lauluyhtyeen, puhallinsektion tai muun kokoonpanon käyttöön.

Keski-Helsingin musiikkiopisto

Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Keski-Helsingin musiikkiopiston (KHMO) tiloja harjoituskäyttöön arkisin klo 9–13.00 KHMO:n aukiolopäivinä. Käyttäjä voi varata yhden huoneen päivässä. Tätä lyhyemmät tai pidemmät varaukset eivät ole mahdollisia.

Tilat soveltuvat henkilökohtaiseen harjoitteluun akustisilla soittimilla sekä esimerkiksi lauluyhtyeen, puhallinsektion tai muun kokoonpanon käyttöön. Molemmissa varattavissa luokissa (luokat nro 3 ja 9) on piano ja flyygeli.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kevätkauden 2023 harjoitustilojen aukioloajat:

Kevätlukukausi: 9.1.–9.6.2023 maanantaista perjantaihin klo 9–13.

Poikkeukset aukioloajoissa:

Pääsiäisenä 7.–10.4. suljettu
Vappupäivänä 1.5. suljettu

Osoite: Helsinginkatu 3–5 (Ebeneser-talo, noin 100 metriä Sörnäisten metroasemalta).

Hinnasto ja laskutus vuoden 2023 alusta alkaen

1 kerta 20 €
10 kertaa 130 €

Yksi kerta tarkoittaa yhtä varausta yhtenä päivänä. Laskutus tapahtuu syys- ja kevätkausittain takautuvasti; käyttäjältä laskutetaan kuluneen kauden varausten määrän mukainen summa. 10 kerran pakettihinta laskutetaan jokaisesta täydestä kymmenestä varauksesta. Jokaisesta yli menevästä kerrasta hinta on 20 €/kerta.

Tutustu Keski-Helsingin musiikkiopistoon >

Eiran Musiikkikoulu

Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Eiran Musiikkikoulun tiloja harjoituskäyttöön. Harjoitustilat ovat varattavissa seuraavasti:

Eiran Musiikkikoulun tilat soveltuvat henkilökohtaiseen harjoitteluun akustisilla soittimilla sekä esimerkiksi lauluyhtyeen, puhallinsektion tai muun kokoonpanon käyttöön.

Tilojen varaamista viikonloppuisin ja viikonlopun vuokrahinnastoa voi tiedustella rehtori Kristiina Jääskeläiseltä: kanslia@eiranmusiikkikoulu.fi.

Tilat ja hinnasto

Maestoso
Luokkahuone 37 m2 – flyygeli ja piano, 20 €/h

Allegro
Pianostudio 26 m2 – flyygeli, piano ja kolme sähköpianoa, 15 €/h

Staccato (entinen Da Capo)
Luokkahuone 9 m2 – Yamaha U3 -piano, 10 €/h

10 harjoitustunnin pakettihinta:

10 tunnista muodostuu pakettihinta: Maestoso 150,00 € / Allegro 100,00 € / Staccato 50,00 € (syys- ja kevätkausikohtainen)

Laskutus tapahtuu syys- ja kevätkausittain takautuvasti; käyttäjältä laskutetaan kuluneen kauden varausten määrän mukainen summa. Pakettihinta laskutetaan jokaisesta täydestä 10 tunnin varauksesta. Ylimääräiset tunnit laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Tutustu Eiran Musiikkikouluun >

Lue lisää ja varaa >