Katso jälkikäteen! KULTTUURIVAALIT 2021: HELSINKI

Kuntavaalien alla keskustellaan kulttuurista – annetaan ääni taiteelle!

Helsingin Kulttuurivaaleissa toimittaja Maria Veitolan vieraina ovat Paavo Arhinmäki (vas.), Nasima Razmyar (sd.), Anni Sinnemäki (vihr.) ja Juhana Vartiainen (kok.).

Valtion rahoitus kulttuurille vähenee tulevina vuosina – toisaalta Helsingin kaupunki tekee ylijäämää. Miten nämä olosuhteet näkyvät kulttuurin rahoituksessa? Miten kulttuurille mahdollistetaan tiloja ja toimintaa kaikissa kaupunginosissa, entä miten huomioidaan ei-suomenkieliset taiteilijat ja yleisöt? Turvataanko Helsingissä kaikille lapsille mahdollisuus kasvaa taiteen tekijöiksi ja kuluttajiksi? Miten huolehditaan taitelijoiden palkkatasosta, apurahoista ja tekijänoikeuskorvauksista?

Katso keskustelu:


Panelistit edustavat neljää edellisissä kuntavaaleissa paikallisesti eniten ääniä saanutta puoluetta.

Radio Helsingin KULTTUURIVAALIT 2021 on kolmiosainen keskustelu, jossa paikallisista kulttuurikysymyksistä keskustelevat Helsingin, Tampereen ja Oulun ehdokkaat toimittaja Maria Veitolan johdolla.

Helsingin lisäksi Kulttuurivaalit kuullaan myös Oulussa ja Tampereella. Jaksot ovat kuunneltavissa ja katsottavissa jälkikäteen Radio Helsingin KULTTUURIVAALIT 2021 -sivulla, mobiilisovelluksessa ja podcast-alustoilla sekä katsottavissa Radio Helsingin YouTube-kanavalla.

Mukana kulttuurivaaleissa:
Muusikkojen liitto
Näyttelijäliitto
Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto

www.radiohelsinki.fi

Taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8 ja Oulussa 90,9.