Jukka Hätinen on aloittanut markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana

Muusikkojen liiton markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana on aloittanut maanantaina 8. elokuuta 2022 Jukka Hätinen. Hätisen työtehtävät keskittyvät G Livelab Helsinki -klubin, Radio Helsingin ja liiton markkinointiin.

Jukka Hätinen on kokenut musiikkijournalisti, joka toimi Rumban päätoimittajana viimeiset kuusi vuotta. Hätinen kuuluu Emma-gaalan päätuomaristoon, Valtakunnallisen musiikkivientipalkinnon saajan päättävään raatiin ja Rockin kuolema -podcastin tekijöihin.

Hätinen tulee työskentelemään sekä Muusikkojen liiton että sen omistuksessa olevien Radio Helsingin sekä G Livelab Helsingin markkinoinnin parissa.

”Muusikkojen liiton, Radio Helsingin ja G Livelabin muodostama kokonaisuus tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan ikkunapaikan minulle toisesta vinkkelistä tuttuun musiikkialaan. Uskon, että vankka kokemukseni musiikkitoimittajana puolestaan antaa tuoreita näkökulmia markkinointi- ja viestintätiimiin, jonka osana aloitan työt mielenkiintoa ja intoa uhkuen”, toteaa Hätinen.

Musiikkijournalismi ei ole kuitenkaan täysin jäänyt  – Hätinen kirjoittaa artikkeleja Music Finlandille sekä toimii Inferno-lehden kolumnistina.

Lisäksi hän kertoo kannattavansa koripallossa Helsinki Seagullsia ja Boston Celticsiä. Hätiselle on myös kertynyt mittava vinyylikokoelma, jonka määrän hän pyrkii pitämään 3000 levyssä.

Jukka Hätisen tavoitat sähköpostitse osoitteesta jukka.hatinen@muusikkojenliitto.fi ja puhelimitse numerosta +358 (0) 40 758 3144.