Jäsenetu: Maija Kaunismaan laulutunnit ja äänenkäytön ohjaus Finnvoxilla

Maija Kaunismaa tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille laulutunteja ja äänenkäytön ohjausta Finnvox-studiolla Helsingissä etuhintaan 7. maaliskuuta–9. toukokuuta 2023 välisenä aikana. Tarjoushinta liiton jäsenille on 50 € / 50 minuuttia.

Maija Kaunismaa on säveltäjä, laulaja ja lauluntekijä, pianisti, musiikkipedagogi (JYU 2005) sekä Estill Figure Professional (Anne-Marie Speed 2018, Lontoo) ja Estil Master Trainer -koulutettava (Tim Richards, UK).

”Olen erikoistunut ääniammattilaisten valmentamiseen levytystilanteissa ja niihin harjoiteltaessa sekä live-esitysten ja ohjelmiston harjoituttamiseen. Minua kiinnostaa myös äänen terveys ja siihen vaikuttavat tekijät. Asiakkaitani ovat olleet Finnvoxilla vuodesta 2020 lähtien äänenkäytön ammattilaiset: näyttelijät, lukijat, dubbaajat, puhetyöläiset sekä eri genrejen laulajat ja lauluntekijät”, kertoo Kaunismaa.

Laulutunnit ja äänenkäytön ohjaus etuhintaan

Maija Kaunismaa tarjoaa liiton jäsenille laulutunnit ja äänenkäytön ohjaukset Finnvox-studiolla Helsingissä 50 € / 50 minuutin etuhintaan (sis. alv 24 %). Normaalihinta on 95 € / 50 minuuttia. 

Alennuksen saa aktivoitua varauksen yhteydessä, kun lisätietoihin merkitsee alennuskoodin.

Alennuskoodin löydät kirjautumalla liiton Jäsensivuille >

Varaa aika Maija Kaunismaan kotisivujen kautta > 

Lue lisää Maijasta >

Kuva: Mikko Ijäs