Jaakko Kämäräinen on liiton tuore freeasiamies

Muusikko ja Freelancemuusikot ry:n varapuheenjohtaja Jaakko Kämäräinen on aloittanut Muusikkojen liiton freeasiamiehenä.

Jaakko Kämäräinen on Muusikkojen liiton tuore freeasiamies, jonka työnkuvaan kuuluvat muun muassa erilaiset tehtävät freelancekentän edistämiseksi.

”Lähden uuteen toimeen innostunein mielin. Uskon, että freeasiamiehen pesti tarjoaa mahdollisuuden edistää muusikkojen asioita itselleni luontaisella tavalla”, Kämäräinen iloitsee.

Hän näkee freeasiamiehen tehtävän luovana ja joustavana työnä, joka löytää muotonsa Muusikkojen liiton jäsenistön tarpeiden sekä tekijänsä mukaan.

”On rikkautta, että liitossa työskentelee aktiivisesti keikkailevia muusikoita. Tällöin kosketus kentällä tapahtuviin asioihin säilyy ja tieto kulkee molempiin suuntiin.”

Kämäräinen kertoo ottavansa mielellään vastaan yhteydenottoja jäsenistöltä. ”Kanssani voi keskustella, minulta voi kysyä, ja minulle voi myös tuoda uusia ideoita toimintaan liittyen.”

Kämäräisen lisäksi freeasiamiehen työtä jatkaa maaliskuun loppuun saakka Jaska Lukkarinen.

Freeasiamiesten yhteystiedot:

Jaakko Kämäräinen
jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi, p. +358 (0) 50 368 4469

Jaska Lukkarinen
freeasiamies@muusikkojenliitto.fi, p. +358 (0) 44 566 2316

Kuva: Tero Ahonen. Hög Agency & Promotion.