Muusikkojen liitto-applikaation käyttöehdot

Käyttäessäsi Muusikkojen liitto -applikaatiota hyväksyt nämä käyttöehdot.

Applikaatiosta vastaa Suomen Muusikkojen Liitto ry (myöhemmin Muusikkojen liitto), 0202229-7. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja.

Ota yhteyttä
sähköposti: sml@muusikkojenliitto.fi
osoite: Pieni Roobertinkatu 16, 00120 Helsinki

Asiakastietojen tallentaminen
Kaikki asiakastiedot käsitellään GDPR-vaatimusten mukaisesti. Tietojen käsittely- ja suojausperiaatteet on kuvattu tietosuojakäytännössä >. Ilman jäsennumeroa rekisteröityviltä käyttäjiltä tallennamme henkilötunnuksen vahvan tunnistaumisen yhteydessä.

Apurahapäätökset
Apurahapäätökset perustuvat hakijoiden antamiin tietoihin ja myöntäjän harkintaan. Apurahaa ei välttämättä voida myöntää kaikille hakijoille. Väärien tietojen antaminen on peruste apurahan takaisinperinnälle.

Valitukset
Muusikkojen liitto ja sen kumppanit ovat sitoutuneet toimittamaan palvelun sopimuksen mukaisesti. Jos palvelussa ilmenee virheitä, pyydämme ottamaan yhteyttä: sml@muusikkojenliitto.fi.

Käyttäjän poistaminen palvelusta
Jos käyttäjä käyttää väärin Muusikkojen liitto -applikaatiota tai aiheuttaa haittaa Muusikkojen liitto -applikaation käyttöön tai käyttäjille tai Muusikkojen liitto -applikaation kumppaneille, Muusikkojen liitto pidättää oikeuden poistaa käyttäjä Muusikkojen liitto -applikaatiosta välittömästi.

Palveluehtojen muutokset
Muusikkojen liitto -applikaation käyttöehtoihin voidaan soveltaa muutoksia. Muusikkojen liitto -applikaation käyttäjän tulee lopettaa Muusikkojen liitto -applikaation käyttö, jos hän ei hyväksy muutettuja käyttöehtoja.

Rekisteriseloste >