Ilmoittautuminen käynnissä: Freelancemuusikkojen seminaari 25.–26.11.

Kaikille Muusikkojen liiton jäsenille avoin Freelancemuusikot ry:n seminaari järjestetään tällä kertaa Tampereella.

Freelancemuusikot kokoontuvat Solo Sokos Hotel Torniin Tampereelle 25.–26. marraskuuta.

Seminaarin pääteema on sosiaalisen median hyödyntäminen muusikon ja artistin työssä. Lisäksi ohjelmassa käsitellään luovuutta sekä liiton tekemää jäsentutkimusta seksuaalisesta häirinnästä musiikkialalla. Samalla päästään tutustumaan tekeillä olevaan Tampereen G Livelabiin. Ohjelmaan sisältyy myös illallinen Tullin Saunalla.

Syyskokous

Seminaarin yhteydessä maanantaina 26.11. klo 18 järjestetään Freelancemuusikot ry:n syyskokous.

Kokouksessa päätetään toimintasuunnitelman sekä tulo- ja menoarvion hyväksymisestä ja jäsenmaksujen suuruudesta, valitaan johtokunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle sekä tilintarkastajat ja käsitellään muut sääntömääräiset asiat. Kokouksen päätteeksi on ruokatarjoilua. Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki Freelancemuusikot ry.n jäsenet.

Tervetuloa sekä seminaariin että syyskokoukseen!

Seminaari on avoin ja maksuton kaikille Muusikkojen liiton jäsenille.

Ilmoittaudu 16.11. mennessä >
Mukaan seminaariin mahtuu 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Lisätiedot:

Sihteeri Jenni Karjalainen
sihteeri.freelancemuusikotry@gmail.com

www.freelancemuusikot.fi

Seminaarin ohjelma

Su 25.11. klo 10–17

• Avaus / Pekka Lehti, puheenjohtaja, Freelancemuusikot ry
  • Joukkorahoitus & somemarkkinointi / Helmi Saksala, laulaja–lauluntekijä
  • Muusikon kuvasisällöt somessa / Iris Heikka, valokuvaaja, kouluttaja
  • Nippu-palvelualusta / Maikki Autio, Leila Vainio-Kovamäki, Raija Kautonen

Iltaohjelma klo 18.00–

• G Livelab Tampere / Annamaija Saarela, Toimitusjohtaja, G Livelab Tampere
  • Illallinen, Tullin Sauna

Ma 26.11. klo 10–17

• Muusikkojen liiton tutkimus seksuaalisesta häirinnästä & ohjeistus häirinnän ehkäisemiseksi ja siihen puuttumiseksi / Lottaliina Pokkinen ja Sanni Kahilainen, Muusikkojen liitto
  • Muusikkojen liiton Soitinvakuutus ja muut jäsenedut / Sanni Kahilainen ja Lottaliina Pokkinen, Muusikkojen liitto
  • Musiikin vaikutukset aivoihin / Tanja Linnavalli, tutkija, musiikkipedagogi
  • Luovuus
  • Loppusanat / Pekka Lehti
  • Loppurentoutus, meditaatio

Klo 18–20 Freelancemuusikot ry:n syyskokous ja ruokailu

Onko sinulla kysyttävää sopimuksista, laskutuksesta tai keikkailusta työntekijänä tai yrittäjänä?

Liiton freeasiamies Jaska Lukkarinen, freelancereiden luottamusmies Juho Viljanen sekä lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin, ja heille voi varata keskusteluaikoja paikan päällä.