Ilmoittaudu mukaan: Muusikkotapaaminen Tampereen G Livelabissa ti 21.2. klo 16.30

Muusikkojen liitto järjestää kaikille musiikin esittäjille ja opiskelijoille avoimen ja maksuttoman muusikkotapaamisen Tampereen G Livelabissa tiistaina 21. helmikuuta klo 16.30. Tapaamisessa osallistujilla on mahdollisuus tavata kollegoja, tutustua liiton toimintaan ja palveluihin sekä saada vastauksia askarruttaviin kysymyksiin. Ilta jatkuu klo 19 G Livejam -jameilla, joiden artistivieras on Pauli Hanhiniemi.

Muusikkotapaamisessa osallistujat pääsevät tutustumaan Muusikkojen liittoon sekä sen osasto Tampereen Muusikot ry:n toimintaan, esittämään kysymyksiä sekä verkostoitumaan kollegojen kanssa. Liitosta paikalla ovat puheenjohtaja Ahti Vänttinen, viestintäpäällikkö Sanni Kahilainen, tiedottaja–tuottaja Rosanna Mantila sekä viestintä- ja tuotantoassistentti Sami Vähäkangas. Tampereen Muusikot ry:n toiminnasta ovat kertomassa puheenjohtaja Henri Lehikoinen, varapuheenjohtaja Lea Antola ja sihteeri Jarno Laaksonen.

Tapaamisessa esitellään myös Pirkanmaan kulttuuripankkia, joka on Tampereen kaupungin ylläpitämä, maksuton verkkopalvelu. Kulttuuripankki kokoaa pirkanmaalaiset taiteen ja kulttuurin ammattilaiset sekä heidän tarjoamansa palvelut yhteen paikkaan. Palveluun kootaan lisäksi tietoa avustuksista, kulttuuritiloista ja verkostoista.

Tapahtumassa on maksuton kahvitarjoilu.

Tapaamisen jälkeen klo 19 alkavat G Livejam -jamit, joiden artistivieras on Pauli Hanhiniemi. Aluksi Hanhiniemi esittää yhden setin, jonka jälkeen lava on avoin kaikille. Klubi tarjoaa kaikille jammailijoille perinteiset bändi-instrumentit käyttöönsä. Mukaan voi ottaa myös oman soittimen. Sisäänpääsy on maksuton.

Onko sinulla jotain kysyttävää? Voit esittää kysymyksiä tai ajatuksia ilmoittautumislomakkeen kautta. Vastaukset otetaan huomioon tapahtuman sisällössä.

Ilmoittaudu mukaan >