Ilmoittaudu mukaan: Music & Media 2020 International Day 26.11.

Music Finland ja Musiikki & Media järjestävät verkkotapahtuman musiikkiviennin ajankohtaisista aiheista torstaina 26. marraskuuta. Liiton jäsenille on tarjolla lippuja tapahtumaan – ilmoittaudu pian!

Tervetuloa verkostoitumaan, keskustelemaan ja seuraamaan puheohjelmaa musiikkiviennin ajankohtaisista aiheista Music & Media 2020 International Day -verkkotapahtumaan, joka järjestetään torstaina 26. marraskuuta klo 10–17.

Virtuaalisen lavan ottavat haltuun muiden muassa Teemu Brunila, Dalia Stasevska, Jesse Markin, Noora Louhimo ja Lxandra sekä kansainväliset ammattilaisvieraat, kuten elokuvasäveltäjä Laura Karpman, toimittajat Andrew Mellor ja David Fricke sekä musiikkialan raskassarjalaiset Keith Harris ja Robert Meijerink.

Aiheina ovat muun muassa diversiteetti ja päätöksenteko, kansainvälisen menestyksen rakennuspalikat sekä korona-ajan artistiura ja julkaisut.

Ilmoittaudu mukaan

Muusikkojen liitto tarjoaa lipun tapahtumaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle jäsenelle.

Ilmoittautumiset:
sanni.kahilainen@muusikkojenliitto.fi