Ilmoittaudu mukaan: Metropolian tarjoama maksuton yleisötyön täydennyskoulutuskurssi muusikoille

Metropolia Ammattikorkeakoulu järjestää muusikoille suunnatun maksuttoman yleisötyön ja kulttuurihyvinvoinnin pedagogisen täydennyskoulutuskurssin. Viiden opintopisteen laajuiselle kurssille otetaan sisään 40 opiskelijaa. Lähiopetuspäivät järjestetään Metropolian Helsingin-kampuksilla.

Kurssilla vahvistetaan omaa pedagogista ajattelua ja yleisötyön edellyttämää osallistavan musiikkitoiminnan osaamista, jaetaan ja analysoidaan osallistujien kokemuksia sekä kehitetään omassa orkesterissa tai muusikon työssä sovellettavia yleisötyön menetelmiä.

Koulutuspäivät:

  • Ma 4. syyskuuta 2023 klo 10–17
  • Ma 30. lokakuuta 2023 klo 10–17
  • Ma 15. tammikuuta 2024 klo 10–17 (etäpäivä, englanninkieliset kouluttajat)
  • Ma 5. helmikuuta 2024 klo 10–17

Koulutuspäivien lisäksi kurssiin sisältyvät välitehtävät ja käytännön sovellus omassa työpaikassa.

Välitehtävät ovat käytäntöön sitoutuneita tehtäviä, joissa hyödynnetään tutkimuskirjallisuutta ja reflektiota omasta ammatillisuudesta. Ammattiyhteisön kehittämiseen liittyvässä tehtävässä pohditaan ja kokeillaan yleisötyön tekemisen tapoja yhdessä ja jaetaan käytänteitä.

Koulutus järjestetään osana Kohtaamisia musiikin maailmassa -hanketta. Hankkeen yhteistyötahoja ovat Suomen sinfoniaorkesterit ry ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia, ja sitä rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus JOTPA.

Lue lisää koulutuksesta >

Ilmoittaudu mukaan 21. elokuuta mennessä >

 

Lisätiedot:

Sanna Kivijärvi
Vastuulehtori
sanna.kivijarvi@metropolia.fi

Aino Holma
Koulutussuunnittelija
aino.holma@metropolia.fi