Ilmoittaudu liiton verkkoluennoille

Muusikkojen liitto järjestää koronaviruspandemian aikana tapahtumia verkossa. Ilmoittaudu mukaan!

Miten tehdä hyvä apurahahakemus

Ma 30.3. klo 14.00–15.30

Miten tehdä hyvä apurahahakemus? Mihin raati kiinnittää huomiota? Mitä apurahatyyppejä on olemassa? Mitä kannattaa huomioida koronatilanteen vuoksi haettavissa olevien pika-avustusten kohdalla?

Luennolla perehdytään erilaisiin apurahatyyppeihin ja erityisesti koronatilanteen aikana avattuihin pika-avustuksiin, sekä käydään läpi vaikuttavan hakemuksen laatimista.

Puhujina ovat oopperalaulaja, musiikkiteatteritaiteilija ja tuottaja Reetta Ristimäki sekä säveltäjä–muusikko Maija Ruuskanen.

Lue lisää ja ilmoittaudu >

Koronaviruspandemian vaikutukset – työttömyys ja etuudet

Ke 1.4. klo 14.00–16.00

Miten toimin jäädessäni työttömäksi? Kuuluisiko työnantajan maksaa minulle koronapandemian vuoksi perutusta työstä? Mihin etuuksiin olen oikeutettu palkansaajana tai yrittäjänä?

Luennolla käydään läpi koronaviruspandemian vuoksi menetettyjen työtilaisuuksien aiheuttamaa tilannetta eri kanteilta. Saat liiton asiantuntijoilta ajantasaiset tiedot esimerkiksi työttömyyteen ja etuuksiin liittyen, sekä palkansaajan että yrittäjän näkökulmasta.

Puhujina ovat liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen, juristi Mirkka Kivilehto ja freeasiamies Jaakko Kämäräinen.

Lue lisää ja ilmoittaudu >

Muut tapahtumat suunnitteilla

Muusikkojen liiton keväälle 2020 alun perin suunnitellut tilaisuudet on peruttu koronaviruspandemian vuoksi. Tapahtumien verkkototeutusta suunnitellaan parhaillaan, ja tiedotamme lisää mahdollisimman pian. Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kärsivällisyydestä.