Ilmoittaudu Floor is Yours! -hankkeen maksuttomiin tilaisuuksiin elokuussa

Työterveyslaitoksen (TTL) Floor is Yours! -tutkimushankkeen tavoitteena on selvittää esittävien taiteiden alan turvallisuusjohtamisen ja -kulttuurin tilaa ja kehittämistarpeita sekä kehittää käytännön menetelmiä, joilla turvallisen työskentelyn kulttuuria voitaisiin edistää. Floor is Yours! järjestää elokuussa maksuttomia verkkotilaisuuksia esittävän taiteen parissa työskenteleville – ilmoittaudu mukaan!

Webinaari ke 12.8.2020 klo 12–13.30: Katse tulevaan 

Webinaari on jatkoa keväällä järjestetyille suursuosion saavuttaneille henkisen ensiavun webinaareille.

Esittävien taiteiden parissa työskentelevät ovat joutuneet poikkeukselliseen tilanteeseen  koronaepidemiasta johtuen. Poikkeuksellinen aika on vaikuttanut meihin jokaiseen eri tavoin.  Erilaisista kokemuksista johtuen myös poikkeusoloista pois siirtyminen on yksilöllistä. Ajatukset tulevasta syksystä voivat herättää kysymyksiä muutoksista työtilanteissa, työn määrässä tai mahdollisissa uusissa työjärjestelyissä. Toisaalta muutoksista versoaa myös uusia mahdollisuuksia.

Maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille esittävien taiteiden parissa työskenteleville. Sen tavoitteena on auttaa osallistujia jäsentämään niitä ajatuksia ja tuntemuksia, joita lähitulevaisuus herättää itsessä ja muissa sekä siirtämään katseen eteenpäin.

Ilmoittaudu viimeistään 10.8.2020  >>

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet tiistaina 11.8.2020.

Työpaja pe 14.8.2020 klo 9–12.30: Turvallisuusjohtaminen – Kuka vastaa työturvallisuudesta ja miten yhdessä teemme työstä turvallisempaa ja hyvinvointia edistävää?

Verkkovälitteinen työpaja on viimeinen kolmen työpajakokonaisuuden sarjasta ja avoin kaikille. Voit osallistua, vaikket olisi ollut aiemmissa.

Työpajassa Floor is Yours! -tutkimusryhmä alustaa turvallisuusjohtamisen näkökulmista ja aluehallintovirastosta (AVI) on puheenvuoro työsuojelun vastuista esittävissä taiteissa. Huomioithan, että ilmoittautuessasi voit lähettää etukäteen kysymyksiä työsuojeluvastuista ja ne toimitetaan AVIn edustajalle nimettöminä.

Verkkovälitteisesti toteutettavassa maksuttomassa työpajassa teemme turvallisuutta yhdessä: alustukset, yhteiset keskustelut ja kokemusten vaihto johdattavat ajatukset ja oppimisen ennakoivaan toimintaan sekä onnistumista ja turvallisuutta ylläpitäviin tekijöihin. Tavoitteena on, että alalla toimivien mahdollisuudet omaehtoiseen työturvallisuuden kehittämiseen ja siitä huolehtimiseen paranevat.

Ilmoittaudu viimeistään 12.8.2020 >>

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet torstaina 13.8.2020.

Lisätiedot: Floor is Yours!
Twitter: #stagelleturvallisesti
Instagram: @stagelleturvallisesti