Sanni Kahilainen

Viestintäpäällikkö

Sanni Kahilainen toimii Muusikkojen liiton viestintäpäällikkönä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat liiton viestintä ja tapahtumat sekä Radio Helsingin ja Helsingin G Livelab -klubin viestintä. 

Sanni työskentelee myös vaikuttajaviestinnän ja -yhteistyön, yhdenvertaisuuden, ilmaisunvapauden ja musiikkioikeuksien sekä kansainvälisten asioiden parissa. Kahilainen istuu Livelaboratorio Oy:n ja Esittävän Säveltaiteen edistämissäätiö ESES:n hallituksessa. Lisäksi hän toimii Kansainvälisen musiikkineuvosto IMC:n sekä ilmaisunvapautta kansainvälisesti valvovan ja puolustavan järjestön Freemusen hallitusten varapuheenjohtajana.

Sanniin voi olla yhteydessä laajasti liiton, Radio Helsingin ja Helsingin G Livelab -klubin viestintään ja muihin yllä mainittuihin teemoihin liittyen.

Sannia motivoi työssään liiton jäsenistö sekä heidän tekemänsä työ. 

”Työssä motivoi liiton upea ja monimuotoinen jäsenistö. Jäsentemme kuuluu voida keskittyä työhönsä taiteilijana – tämä toteutumiseksi liitto edistää muita asioita heidän valtuuttamanaan. Samalla meidän tulee edistää musiikkielämää ja sen tulevaisuutta Suomessa ja kansainvälisesti – kun maailman tilannetta seuraa, voi todeta, ettei taiteen tekemisen mahdollisuus ole lainkaan itsestäänselvää. Kulttuuri, demokratia, rauha ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Iso inspiraation lähde on tietysti myös kaikki se hieno musiikki, josta voimme kiittää jäsenistöämme!”