Helsingin G Livelabin Mikko Rauman palkittiin Vuoden baarimestari -palkinnolla

Helsingin Kaapelitehtaalla keskiviikkona 19. tammikuuta 2023 järjestetyssä hotelli- ja ravintola-alan PRO-gaalassa palkittiin ravintola-alan ammattilaisia. Helsingin G Livelabin Bar Manager Mikko Raumanille myönnettiin Vuoden baarimestari -palkinto.

”Ihan uskomattoman upea ja kiitollinen fiilis”, Rauman kommentoi. ”Merkitsee todella paljon saada alan ammattilaisilta tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Nöyräksi vetää, ja olen erittäin onnellinen tästä kunniasta.”

Seitsemättä vuotta G Livelabin baaria pyörittänyt Rauman on pyrkinyt kehittämään paikasta ajan hermolla olevan, leikkisän kokonaisuuden, jossa syntyy elämyksiä. Tärkeintä on ympärillä olevien hyvinvointi, niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin. Parasta työssä on mahdollisuus käyttää luovuutta. Työnantajan tuella Rauman on voinut rakentaa paikan, joka erottuu muista juomatuotteen ja asiakaspalvelun saralla.

Rauman sanoo, että PRO-gaalan tunnustus myös motivoi:

”Haluan jatkossakin olla tämän kunnian arvioinen ja yritän antaa aina parhaani.”

Ehdolla vuoden baarimestariksi Raumanin lisäksi olivat Bar Bardemin Liisa Lindroos ja Krapin pajan Jaakko Louhi. Omaa suosikkiaan oli mahdollista äänestää joulukuussa. Äänet vaikuttivat tuomariston päätökseen voittajasta.

Lämpimät onnittelut Mikko Raumanille ja koko Helsingin G Livelabille!

Tutustu kaikkiin voittajiin >

Muusikkojen liitto omistaa G Livelab -klubit Helsingissä ja Tampereella. 

Kuva: Aki Rask