Helsingin G Livelabin Mikko Rauman ehdolla vuoden baarimestariksi

Helsingin G Livelabin Bar Manager Mikko Rauman on ehdolla hotelli- ja ravintola-alan PRO-gaalassa vuoden baarimestariksi. Voittajat julkistetaan Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävässä PRO-gaalassa keskiviikkona 18. tammikuuta 2023, ja omaa suosikkiaan voi äänestää torstaihin 15. joulukuuta 2022 saakka.

Lontoossa vuonna 1997 uransa aloittanut Rauman on pyörittänyt G Livelab Helsingin baaria jo kuusi vuotta. Hän pyrkii kehittämään baarista ajan hermolla olevan, leikkisän kokonaisuuden, jossa syntyy elämyksiä. Tärkeintä on ympärillä olevien hyvinvointi, niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin. Parasta työssä on mahdollisuus käyttää luovuutta. Työnantajan tuella Rauman on voinut rakentaa paikan, joka erottuu muista juomatuotteen ja asiakaspalvelun saralla.

”G Livelabissa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, ahdistelua tai kiusaamista. Myös ohjelmaa suunnitellaan diversiteetti mielessä. Omassa työssäni pystyn parhaiten vaikuttamaan sosiaalisen vastuun toteutumiseen. Hyvin rakennetusta kulttuurista kertovat pitkät työsuhteet ja henkilökunnan toisiaan tukeva tapa työskennellä”, kertoo Rauman.

Ehdolla vuoden baarimestariksi Raumanin lisäksi ovat Bar Bardemin Liisa Lindroos ja Krapin pajan Jaakko Louhi.

Voittajat julkistetaan PRO-gaalassa 18. tammikuuta. Omalle suosikilleen voi antaa äänen 15. joulukuuta asti. Äänet vaikuttavat tuomariston valintaan voittajasta.

Paljon onnea ehdokkuudesta Mikko Raumanille sekä Helsingin G Livelabille!

Lue lisää ja äänestä 15. joulukuuta mennessä >

Muusikkojen liitto omistaa G Livelab -klubit Helsingissä ja Tampereella.