Haku vientiartistijalostamoon on auki

Vientiartistijalostamossa etsitään ja valmennetaan kansainväliseen uraan tähtääviä artisteja. Hakuaika ohjelmaan on 6.5.–2.6.2019.

Vientiartistijalostamo on syyskuussa 2019 alkava mentorointi- ja valmennuskokonaisuus kansainvälistä uraa aloittaville tai jo tekeville artistitulokkaille ilman genrerajoituksia. Sen ideana on auttaa osallistujiaan kehittymään artisteina sekä lisätä heidän tietämystään kansainvälisestä musiikkialasta. Lisäksi vientiartistijalostamon tarkoitus on auttaa suomalaista musiikkialaa löytämään uusia, kansainväliseen uraan valmiita kykyjä. Vientiartistijalostamoa toteuttavat yhteistyössä Muusikkojen liitto ja Music Finland.

Jalostamon ohjelma sisältää valmennusta, käytännön työskentelyä (studiotyö ja live-esiintyminen) sekä verkostojen kehittämistä. Jokainen mukaan valittu artisti saa myös henkilökohtaisen mentorin, jota tavataan vientiartistijalostamon aikana, sekä oman räätälöidyn vientisuunnitelman.

Valmennuksissa käsitellään esimerkiksi seuraavia aiheita:

-musiikkibisneksen perusteet
-artistin tiimi
-vientimarkkinat
-lakiasiat ja sopimukset
-A&R, tuotekehitys, tuotannon merkitys
-esiintymisvalmennus
-brändinrakennus (tarinan rakentaminen, pitchaaminen)
-mediasuhteet
-sosiaalinen media

Lue lisää ohjelman sisällöstä Music Finlandin sivuilta >

Hae mukaan

Vientiartistijalostamoon haetaan sähköisellä lomakkeella. Hakemukset käsittelee Music Finlandin asiantuntijaryhmä, jonka päätöksistä ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian hakemusten käsittelyn jälkeen.

Hae mukaan 2.6. mennessä >

Vientiartistijalostamon etkot G Livelabissa

Tule vientiartistijalostamon etkot -infotilaisuuteen tapaamaan musiikkibisneksen ammattilaisia ja artisteja! Tilaisuudessa saat vinkkejä kansainvälistymiseen – Miten kasata tiimi, miten verkostoitua – miten edetä, keneen olla yhteydessä?

Paikalla ovat muun muassa beatboxaaja Felix ZengerLCMDF-duosta tuttu Mia Kemppainen sekä Isac Elliotin manageri ja muusikko Fredi Lunden.

Tapahtuma pidetään 29.5. klo 13-15 Helsingin G Livelabissa (Yrjönkatu 3, Helsinki). Tilaisuus on avoin kaikille. Vapaa pääsy – tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan>