Hae Taideyliopiston Tutkimuspaviljonki #5 -residensseihin 31.10. mennessä

Taideyliopiston Tutkimuspaviljonki #5 -residenssihaku on avoin kaikille taiteilijoille ja taiteilija-tutkijoille alasta, toimintaympäristöstä, keinoista ja välineistä riippumatta. Haettavana on kolme eri residenssiohjelmaa. Hakuaika päättyy maanantaina 31. lokakuuta 2022.

Tutkimuspaviljonki on Taideyliopiston koordinoima kansainvälinen foorumi taiteellisen tutkimuksen alan prosesseille, keskusteluille ja yhteistyölle.

Viides Tutkimuspaviljonki järjestetään keväällä 2023 taiteilijaresidenssien ja kesäkuussa taiteellisen tutkimuksen yleisötapahtuman muodossa.

Residenssit on tarkoitettu kaikille taiteilijoille ja taiteilija-tutkijoille alasta, toimintaympäristöstä sekä keinoista ja välineistä riippumatta. Hakija tai ryhmä voi hakea vain yhteen kolmesta residenssistä.

Taideyliopisto järjestää residenssit yhteistyössä Helsinki International Artist Programme (HIAP) -residenssiohjelman sekä Koneen Säätiön ylläpitämän Saaren kartanon residenssin kanssa.

Residenssejä on kolmessa eri kohteessa: HIAP Suomenlinnassa (17.4.–17.7.2023), Saaren kartano Mynämäellä (16.–28.5.2023) sekä Kallio-Kuninkala Järvenpäässä (8.–14.5. ja 15.–21.5.2023).

Lue hakuohjeet ja hae >