G Livelab Tampere perustaa pop-up -myymälän ja avaa konserttisalinsa kenen tahansa varattavaksi

G Livelab Tampere avaa tiloihinsa Taide elää Tampereella -pop-up -myymälän 29.–30. tammikuuta ja tarjoaa konserttisaliaan Oma Laboratorio -päivinä 1.–3. helmikuuta kenen tahansa varattavaksi. Uusilla avauksilla G Livelab Tampere pyrkii luomaan toivoa kulttuurikentälle synkässä pandemiatilanteessa.

”Yleisötapahtumat on jälleen kerran kielletty, ja kulttuuri- ja tapahtuma-ala kärsii koronatilanteen ja rajoitustoimien vuoksi valtavasti. G Livelab Tampere on koko pandemian ajan pyrkinyt kuitenkin tekemään positiivisia avauksia, joilla tuemme taiteilijoiden työllisyyttä ja tarjoamme yleisölle mahdollisuuksia taide-elämyksiin”, kertoo G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela.

G Livelab Tampere avaa tiloihinsa Taide elää Tampereella -pop-up -myymälän 29.–30. tammikuuta. Myymälä tarjoaa esittävän taiteen tekijöille ja taideyhteisöille mahdollisuuden myydä teoksiaan sekä kuluttajille tilaisuuden tukea ja tavata taiteilijoita pandemian keskellä. Pop-up -myymälässä on saatavilla mm. äänitteitä, valokuvataidetta, sarjakuvia ja artistien fanituotteita. Luvassa on myös DJ-musiikkia. G Livelabin ravintola palvelee asiakkaita läpi viikonlopun ravintolarajoituksien mukaisesti. Kävijöiltä kysytään koronapassi.

G Livelab Tampere järjestää 1.–3. helmikuuta Oma Laboratorio -päiviä, jolloin kuka tahansa voi varata musiikkiklubin käyttöönsä 45 minuutin ajaksi ja saa muistoksi laadukkaan video- tai äänitallenteen esityksestään tai muusta tilaisuudestaan. Salissa on valmiina Faziolin flyygeli, laulu- tai puhemikrofoni sekä kitaravahvistin. Palvelu kohdistetaan erityisesti yksityishenkilöille, harrastusryhmille ja yrityksille. Varauksen voi tehdä maksimissaan 10 henkilölle G Livelab Tampereen nettisivujen kautta.

”Meille voi saapua kuvaamaan vaikka synttärionnittelun, kosinnan tai yrityksen videotervehdyksen, ikuistamaan oman esityksen flyygelin ääressä tai jamitella kaveriporukan kanssa. Nyt on siis mahdollisuus ottaa maailmanluokan lava haltuun ja saada vierailusta vielä tallenne mukaan kaupan päälle”, iloitsee Saarela.

G Livelab Tampereen suunnitellut konsertit joudutaan helmikuun alkupuolelle asti siirtämään koronarajoituksien vuoksi, mutta konserttitoiminta jatkuu heti kun se on rajoituksien puolesta mahdollista.

G Livelab Tampere on palkittu mm. maailman parhaana konserttisalina Mondo*DR Awards -kilpailussa vuonna 2020, Suomen parhaana keikkapaikkana Industry Awards -gaalassa 2020 ja 2021 sekä Tampereen kaupungin vuoden kulttuuriteko -palkinnolla vuonna 2021.

Muusikkojen liitto omistaa G Livelab Tampere -klubin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
G Livelab Tampereen toimitusjohtaja Annamaija Saarela
annamaija@livelaboratorio.fi, 050 307 6095

G Livelab Tampereen vastaava tuottaja Jaani Haapasalo
jaani@livelaboratorio.fi, 040 502 1895

G Livelab Tampere >

Kuva: Anna-Kaisa Noki