G Livelab Helsinki: KCL (Wayne Krantz, Keith Carlock, Tim Lefebvre) (US) – Klinikka muusikoille

Muusikkojen liiton jäsenille on tarjolla edullisia pääsylippuja G Livelabin klinikalle 24. helmikuuta 2020 klo 19.

Kitaristi Wayne Krantzin, rumpali Keith Carlockin sekä basisti Tim Lefebvren ikoninen voimatrio KCL klinikoi ja konsertoi Helsingin G Livelabissa helmikuun lopussa. Rajoja rikkova, innovatiivinen näkemys fuusiosta sekä swingin sijaan raskaalle funkille ja rockille rakentuva improvisaatio siivittivät yhtyeen 2000-luvulla kulttimaineeseen, ja nyt legendaarinen kokoonpano palaa yhteen 10 vuoden tauon jälkeen.

Bändin Suomen-vierailu käynnistyy ikärajattomalla bändiklinikalla maanantaina 24.2. klo 19.00. Lue lisää >

Muusikkojen liiton jäsenille pääsylippu KCL:n klinikalle on saatavilla 15 euron hintaan (norm. 25 e) G Livelab -sovelluksessa.

Päivitä uusin versio tai lataa sovellus:

Android App >
iOS App >

Aktivoi etu:

1. Kirjaudu sovellukseen.
2. Mene sovelluksen menun Omat tiedot -sivulle.
3. Klikkaa Minulla on promokoodi tai jäsennumero ja syötä jäsennumerosi.