Eevi-hankkeen haku on auki

Eevi-hankkeessa luovien alojen ammatinharjoittajat pääsevät osallistumaan henkilökohtaiseen mentorointiin ja pienryhmäohjaukseen. Haku Eevin valmennukseen on auki 8. elokuuta 2021 saakka.

Eevi – elpyminen, elinvoima ja verkostoituminen – on Uudenmaan liiton rahoittama hanke, joka tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen.

Eeviin sisältyvät:

Ohjaamo – Kolme henkilökohtaista mentorointitapaamista ammatinharjoittamisen kysymyksiin, joiden äärellä sinä, luovan ammatin harjoittaja, olet juuri nyt. Ohjaamossa pääset etsimään ja rakentamaan uusia reittejä juuri sinun toimintaasi.

Kohtaamo – Neljä pienryhmätapaamista, joissa katsotaan luovien alojen ammatinharjoittamista yhdessä uusista näkökulmista ja luodaan uusia verkostoja. Kohtaamossa keskitytään yhdessä lujittamaan uusia ja vanhoja toiminnan mahdollisuuksia, tarinoita ja vahvuuksia.

Eevissä pääset osallistumaan myös kaikille avoimiin tietoiskuihin, webinaareihin ja tapahtumiin mm. seuraavista teemoista:

  • Henkilöbrändin kehittäminen
  • Myynti, markkinointi ja rahoitus
  • Ura ja elämä
  • Hyödylliset verkostot

Osallistumalla valmennukseen saat tukea ja sparrausta omaan suunnitteluusi, toimintasi organisoimiseen ja paremman tulevaisuutesi rakentamiseen.

Ohjaamoon ja Kohtaamoon valitaan yhteensä 75 luovan alan ammatinharjoittajaa. Valinnoissa painotetaan seuraavia asioita:

  • Motivaatio kehittää omaa toimintaa
  • Kokemus luovien alojen ammattilaisena toimimisesta
  • Kotipaikkana Uusimaa

Haku Eevin valmennukseen on auki 8. elokuuta 2021 saakka ja se on maksuton.

Toimintaa toteuttavat Metropolia AMK, Ornamo ry ja Raitala Music Oy sekä yhteistyökumppanit Agma ry, Taku ry, Muusikkojen liitto ry ja Osuuskunta Lilith.

Hae Eevin valmennukseen >

Lue lisää Eevi-hankkeesta >