Berliinin ja Lontoon residenssien haku käynnissä

Berliinin ja Lontoon residenssien vuoden 2019 viikkojen 1–26 hakuaika on käynnissä maanantaihin 10.9. saakka.

Berliinin residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu huoneisto asuintalossa Kreuzbergin kaupunginosassa osoitteessa Gneisenaustraße 113. Pinta-ala on runsaat 150 neliömetriä kahdessa kerroksessa.

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Nelikerroksisen residenssin pinta-ala on noin 150 neliömetriä.

Molempien residenssien varustukseen kuuluu muun muassa silent-flyygeli, jota voi soittaa myös kuulokkeita käyttäen. Berliinin varustuksesta löytyy lisäksi akustinen teräskielinen kitara sekä basso, Lontoosta kaksi akustista kitaraa ja basso. Varsinaisia bänditreenejä ei residensseissä voi pitää, mutta jousikvartetti tai muu akustinen kokoonpano voi harjoitella sopivina vuorokaudenaikoina kohtuullisella äänenvoimakkuudella.

Vuoden 2019 viikot 1–26 ovat haettavissa to 23.8. klo 10.00 – ma 10.9. klo 10.00.

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kuusi kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Arvonnassa etusijalla ovat ne jäsenet, jotka eivät ole aiemmin vierailleet kummassakaan residenssissä. Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kuusi kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Lue lisää:
Hakuohjeet >