Anna Dantchev aloittaa yhteisökoordinaattorina

Vuoden 2022 alusta alkaen Muusikkojen liiton yhteisökoordinaattorina toimii Anna Dantchev. Dantchevin työtehtävien painopiste on musiikkialan ja Muusikkojen liiton jäsenistön monimuotoisuudessa, yhdenvertaisuudessa ja tasa-arvossa.

Muusikkojen liiton yhteisökoordinaattorina 1. tammikuuta 2022 aloittava Anna Dantchev (FM, Mum) on työskennellyt kulttuurialalla hallinto-, edunvalvonta- ja asiantuntijatehtävissä noin 20 vuoden ajan. Samalla hän on toiminut muusikkona. Opinnoissaan Dantchev on keskittynyt musiikkitieteeseen ja kulttuurihallintoon Jyväskylän yliopistossa sekä globaaliin musiikkiin Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa.

Yhteisökoordinaattorin työssä painottuvat monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo.

”Tehtävässä minua inspiroi laaja, yhteinen muusikkojen kenttä. Odotan innolla, että pääsen yhdessä muiden liiton toimijoiden ja jäsenistön kanssa viemään meitä kaikkia koskettavia asioita eteenpäin”, Dantchev kertoo.

Musiikkialan vuoden 2022 Dantchev toteaa alkavan haastavissa merkeissä.

”Mutta mennään askel kerrallaan ja yhdessä – ei ole muuta tietä kuin eteenpäin”, hän sanoo.

1. tammikuuta 2022 alkaen Anna Dantchevin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta anna.dantchev@muusikkojenliitto.fi ja puhelimitse numerosta +358 (0) 40 861 3231.

”Minuun voi olla yhteydessä erityisesti kentän yhdenvertaisuuteen ja monimuotoisuuteen liittyvissä kysymyksissä”, Dantchev kannustaa ja toivottaa jäsenistölle hyvää alkavaa vuotta.

Kuva: Tero Ahonen