SAK:n liittopäättäjät vaativat aktiivimallia peruttavaksi

Tiistaina 23. tammikuuta kokoontuneet SAK:n liittopäättäjät vaativat, että hallitus peruu aktiivimallin sekä luopuu työttömyysturvan lisäkiristyksistä. SAK järjestää mielenilmauksen aktiivimallia vastaan.

Helsingin Messukeskuksessa kokoontuneet SAK:n 600 liittopäättäjää vaativat, että hallitus peruu työttömyysturvan aktiivimallin.

”Työttömyysturvan leikkaaminen ja kiristäminen johtaa jo nyt kohtuuttomiin tilanteisiin. Ihmisten lannistaminen ei auta heitä työllistymään”, liittopäättäjät toteavat. He muistuttavat, että työttömyysturva ja irtisanomissuoja ovat kokonaisuus, ja että hallitus on nyt heikentänyt niitä molempia.

Mielenilmaus aktiivimallia vastaan

Perjantaina 2. helmikuuta klo 11 alkaen SAK järjestää poliittisen mielenilmauksen aktiivimallia vastaan Helsingin Senaatintorilla. Paikalle järjestetään kuljetuksia eri puolilta Suomea.

Lue lisää mielenilmauksesta >