Muusikkojen liitto näkyy Musiikki & Mediassa

Musiikkialan ammattilaisille suunnattu vuotuinen Musiikki & Media -tapahtuma järjestetään Tampereella hotelli Tornissa 15.–17. lokakuuta 2015.

Muusikkojen liitto on mukana Musiikki & Mediassa. Yhdessä Gramexin kanssa liitto järjestää perjantaina 16. lokakuuta klo 16.30 alkaen kansanedustajapaneelin teemalla ”Millä Suomen musiikkiala nousuun?”. Ennen paneelia, klo 16.15, jaetaan Muusikkojen liiton tunnustuspalkinto.

Perjantaina 16. lokakuuta klo 17 alkaen Musiikki & Median yhteydessä järjestetään myös Muusikkotapaaminen Tampereella vol. 2 – tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki Tampereen seudun muusikot ja musiikinopiskelijat riippumatta siitä, osallistuuko Musiikki & Mediaan vai ei.

Lisäksi Muusikkojen liiton väkeä näkyy Musiikki & Median muussa ohjelmassa. Lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkinen puhuu neuvottelutaidoista Musiikkialan Naistenklinikalla torstaina 15. lokakuuta klo 10 alkaen, ja freelancereiden luottamusmies Juho Viljanen on panelistina Kadonneen metadatan metsästäjät -keskustelussa lauantaina 17. lokakuuta klo 10 alkaen.