Lottaliina Pokkisen neuvottelupas saatavilla tarjoushintaan

Muusikkojen liiton jäsenet voivat tilata liiton lakiasiainpäällikkö Lottaliina Pokkisen Artisti maksaa -neuvotteluoppaan tarjoushintaan.

Lottaliina Pokkisen Artisti maksaa – neuvotteluopas luoville aloille -kirjassa (Nemo 2017) käydään läpi sopimuksen tekemisen osa-alueet ja vaiheet. Mistä ylipäätään pitää sopia? Millainen on hedelmällinen neuvottelutyyli? Miten rahasta puhutaan? Mikä on sanattoman viestinnän merkitys, ja miten kuunnellaan?

Taiteilijoita edustava juristi Pokkinen on haastatellut kirjaan Suomen menestyneimpiä luovan alan ammattilaisia levy-yhtiöpomoista näyttelijöihin. Muun muassa Michael MonroeJukka PerkoMarco BjurströmLenita Airisto ja Sofi Oksanen kertovat, miten he ovat onnistuneet neuvottelemaan itselleen järkevät edut tyytymättä pelkkään näkyvyyteen.

Neuvotteluopas on tilattavissa hintaan 23,90 e (OVH 32,90 e) täältä >.

Tarjous on voimassa 28.2.2018 saakka.